tönt

 

Lovet.

Varit sjuk ungefär hela lovet.
I måndags började jag med en jogging runda och mådde toppen. Sedan blev jag förkyld av den rundan så spenderar lovet med att vara sjuk. Så varit hemma och spelat wii (Harrypotter spel tönt).

 


Kollar på olika tv serier Sex and the city och Bone Även 100 tals romantiska filmer. Varför i 3 veckor har det inte släppts några ny avsnitt av olika tv serier. EX new girl, bones eller HIMYM? ÄR DET SÄSONGSUPPEHÅLL FÖR ALLA? ÄVEN supernatrual har inte släppt nya episoder på 2 veckor. Kolla guides för epsioderna och dom börjar inte sändas förs tidigast 9 mars? whats up?

Jag har haft ett skönt lov i alla fall. Även spelat en del minecraft spederat flera timmar per dag och bygga och döda zombies.
Jag pluggande inte under hela lovet. whopsi.
Jag har inte sovit sen ordentligt på 58 timmar. Kanske somnade cirka 20 minuter för jag tror jag hade en dröm (Eller så hallucinerade jag). Ska snart gå och lägga mig och försöka sova. Kan jag inte sova i natt måste jag börja ta sömntabletter. La mig 10 i går och kunde inte somna alls.
Jag har ont i hela kroppen och huvudvärk. TROTS ALLT JA TROTS allt har jag pluggat en timme idag och gjort klart allt jag skulle göra på lovet. Helt otroligt att jag orkade göra. 

Fixat lite lösa trådar i mitt liv. Känns som allt kommer bli bra nu. 

Väntar fortfarande på mina paket från ebay. Skulle vara här 16 feb. VILKEN LÖNG a men dom kommer väll nu i veckan hoppas jag. Skolan börjar i morgon. Är opepp  eftersom jag inte vet hur det blir med sömnen i kväll. Om jag inte somnar ikväll har jag varit vaken i snart 72 timmar. Och efter den tiden börjar det bli farligt att vara vaken. Då måste jag dra till sjukhuset så hoppas på sömn i natt. 

 

Jag bytter ämne i detta blogg inlägg jag vet. Listar mest saker som hänt under lovet. 

Jag har skrvit halvägs på min novell. Ja jag skriver en novell om att resa till andra världan och att maffian är efter mina huvudkaraktärer.. Hoppas novellen blir bra. 

 

Aja det är väll det som hänt antar jag! 

ZOZO  jag menade xoxo ;)


Ute och joggar.

Ska ut  i morgon igen hade jag tänkt. men såg nyss att det har snöat? Kommer kanske bli svårt. Måste ju ha spring skorna på och inte vinter skor.? DO IT OR NOT? 
 
 
Saknar sommaren. Slänger in lite gammla bilder då 
 
 
 
 
 
 
 

Friendszone är bara skitsnack.

 

Tänker nu prata lite om begreppet friendszone. 
Friendzone är bullshit. Friendzone betyder att man gillar någon och den andra personen gillar inte tillbaka dom har klassificerat än som en vän. Oftast är det en kille som hamnar i friendszone. Killen ska vara en "Nice guy" Och den han gillar är en tjej som bara gillar douchebags. För det första! Ända anledningen varför tjejen inte gillar dig är att hon hellre vill ha dig som en vän? finns det inga andra anledningar varför hon inte gillar dig? Kanske du är en as tråkig individ som hon inte har nått intresse för. Och ja gillar hon inte dig så är det uppenbart att hon bara vill vara vänner. När man berättar för någon att man gillar dom 2 saker kan hända dom kan känna samma sak och så blir ni ihop OH HAPPY DAY eller så känner dom inte samma sak och då blir man automatiskt vänner för det är allt man kan bli? Det för man ju acceptera istället för att lägga varandra i fack. 

Åh hon är en bitch som bara gillar duochebags och inte mig BUUBBHBUH. Förlåt men om en kille så är han inte ens värd att få dig. Man up och move on hon gillade inte dig okej synd finns 1000 st till. FÖR DET ANDRA? Tjejer blir lika mycket friendzonade som män. Det är alltid killar som är nice guys men vet ni vad ni kanske är ute efter fel tjejer. Medans du "The nice guy" Friendzonar i sin tur tjejer som han inte tycker är värda honom själv? 
Och friendzone gäller bara attrakviva personer. The nice guy som gillar nån smal snygg brud som är super social medans den vanliga tjejen som är söt men inte mycket mer än det blir lika mycket friendzonad som the nice guy av the nice guy. 
Hänger ni med haha? Det ska vara så synd om killar i the friendzone men bryr sig någon om tjejerna? HAHAH men helt seriöst han/hon gillar inte dig acceptera. Sammanfattning friendzone är bara bullshit och ingen hamnar i friendszone på riktigt.

 

s

 

Ja




Dark forest secret




Bästa Valentines E Cards








Fredags kväll

 

Hopp bilder från en teater i legoland

 

.

 

..,




Neat

 

Rainbow LSD


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Redigerade lite känns som jag är hög på lsd när jag kollar på dem haha

 
 
 
 
 
 
 
-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.

 
 
 

Lite bilder på Marylin.

SÖTASTE GIFEN EVER
 
looking quite evil here but yeah.
 
 
 
 
 

Summer memories

 
 

Yeaahahhhhhhhhhhh (CSI Like yeah)

 Beställde nyss löshår! YEAAAAAHHHHHH ska färga dom vita och sen färga mitt eget hår vit och sen köote jag på a Ebay vilolet directions. Blanda ut det med balsam och jag har lila vit hårfärg för ett halv år framåt. UNDERBART.  ÄNTLIGEN DEN FÄRG JAG VILL HA VITT/LILA OCH LÅNGT YESAHAHHAHAH. jag är peppad okej

Yeaahahhhhhhhhhhh (CSI Like yeah)

 Beställde nyss löshår! YEAAAAAHHHHHH ska färga dom vita och sen färga mitt eget hår vit och sen köpte jag på  Ebay vilolet directions (Lila hårfärg /toning) . Blanda ut det med balsam och jag har lila vit hårfärg för ett halv år framåt. UNDERBART.  ÄNTLIGEN DEN FÄRG JAG VILL HA VITT/LILA OCH LÅNGT YESAHAHHAHAH. jag är peppad okej

-


 
 
 

Redigerade bilder fett flum





Fick en "Goodiebag" från min syster

Min syster har ju flyttat hem till oss och hon gav då mig massa produkter. Älskar parfymerna. Den rosa var halvfull när jag fick den och nu är den nästan slut som ni ser. Den luktar super gott använt den hela veckan. Allt var oanvänt förutom den rosa parfymen. Vilket var jätte nice! Kändes som jag var på shoppingtrip utan att betala.  
 

Btw beställde ju hårinpackning från korea och jag älskar den!!. Detta blir smått en "Review"
Nuance Airy and Rich Premier Shea Butter Hair Mask heter produkten. Den fungerar verkligen bra.
Jag personligen tycker om att sova i hårinpackningar eller ha det i håret under några timmar. Så inpackningen nästan har torkat in i håret. Håret tar upp mer vitaminer och känns som inpackningen fungerar bättre än om har det i 5 minuter. Sedan sköljer jag ur håret och använder balsam för det kapslar in näringen man får har inpackningen. Hur som helst tillbaka till produkten. Mitt hår blev verkligen silkes lent och bättre kvalitet efter bara 2 användningar. Jag rekommenderar denna stark du kan köpa den på Ebay för typ 70 kr ungefär! Lite som är synd med produkten är ju att den är rätt liten och jag har så himla tjockt hår så efter nån månad av att använda den 2 gånger i veckan så måste jag köpa en ny för det kommer vara slut. Luktar även jätte gott och ens hår luktar gott efter användning!

XOXO
 
 

Update. Shopping yeahaahha

Radio /Klockradio. 
Nya nagellack.  Det glittria har jag använd så mycket så det är snart slut köpte det för 2 veckor sen haha. 
Eller ja använt alla haft nytt nagerlack nästan varje dag. haha tönt det ska macha mina kläder. 
 
Örhängen so pretty. 
Mascara haha namnet tho.. 
Hårband.
 
Sånt  jag har handlat på senaste tiden. Jag köpte även svarta leggins och  svarta jeans men tog ingen bild på det. 
Well Om nån bryr sig så detta om detta inlägg? Tog mest bilder idag för att leka med nya stativet och olika inställningar. Det var trevlig men borde engtligen plugga gör massa andra saker för att inte behöva plugga.  Jadu XOXO 

Gammla bilder men så himla härliga.


 
 
 

School gifs

 

UGLY BITCH SOMETIMES

 
 
 
 
 
 

Saknar brunt hår ändå

 
a
 

Fika med jössan

 

.