Friendszone är bara skitsnack.

 

Tänker nu prata lite om begreppet friendszone. 
Friendzone är bullshit. Friendzone betyder att man gillar någon och den andra personen gillar inte tillbaka dom har klassificerat än som en vän. Oftast är det en kille som hamnar i friendszone. Killen ska vara en "Nice guy" Och den han gillar är en tjej som bara gillar douchebags. För det första! Ända anledningen varför tjejen inte gillar dig är att hon hellre vill ha dig som en vän? finns det inga andra anledningar varför hon inte gillar dig? Kanske du är en as tråkig individ som hon inte har nått intresse för. Och ja gillar hon inte dig så är det uppenbart att hon bara vill vara vänner. När man berättar för någon att man gillar dom 2 saker kan hända dom kan känna samma sak och så blir ni ihop OH HAPPY DAY eller så känner dom inte samma sak och då blir man automatiskt vänner för det är allt man kan bli? Det för man ju acceptera istället för att lägga varandra i fack. 

Åh hon är en bitch som bara gillar duochebags och inte mig BUUBBHBUH. Förlåt men om en kille så är han inte ens värd att få dig. Man up och move on hon gillade inte dig okej synd finns 1000 st till. FÖR DET ANDRA? Tjejer blir lika mycket friendzonade som män. Det är alltid killar som är nice guys men vet ni vad ni kanske är ute efter fel tjejer. Medans du "The nice guy" Friendzonar i sin tur tjejer som han inte tycker är värda honom själv? 
Och friendzone gäller bara attrakviva personer. The nice guy som gillar nån smal snygg brud som är super social medans den vanliga tjejen som är söt men inte mycket mer än det blir lika mycket friendzonad som the nice guy av the nice guy. 
Hänger ni med haha? Det ska vara så synd om killar i the friendzone men bryr sig någon om tjejerna? HAHAH men helt seriöst han/hon gillar inte dig acceptera. Sammanfattning friendzone är bara bullshit och ingen hamnar i friendszone på riktigt.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback