helgen

 

So cool you dont even care

 

He must have known

 
 
 

påååzsssk

 

Somebody died

 

HIGHTS

 

Stolt

Gjorde allt skojjobb jag skulle göra idag. OCH GJORDE DET AS BRA ÄR SÅ HIMLA NÖJD MED MIG SJÄLV. 
Hade 5  saker att göra. Städade även badrummet och mitt rum och bytte i sängen. 
Förlåt för sne bild mitt har inpacking i sig på bilden. Ah juste han inpacka håret och göra ansiktsmask. och måla naglarna och göra fotbad (Pamperd myself)  Hann med så himla så mycket fast jag vaknade 12. 
Äntligen fixat gluten allergi projektet ska åka in tidigare i morrn och redigera sen äntligen klar. 
Ni som sagt ser ju på bilden allt jag gjort (Det som är strukit över ofc) 
Som sagt skola i morrn känner mig lite peppad ändå. Vänner och teater i morrn hellsss yah. 
XOXO LOVERS
 
 

dies

 

Fredags mys afton med bros

 

My mad fat diary

Hej där! 
Börjat titta på en  tv serie  som heter my mad fat diary. Serien handlar om en överviktig tjej  som heter Rae och hennes liv och allt pinsamt som händer henne. Jag måste helt ärligt pausa ibland  och ba neeeeejjjjjjjjjj gör inte så där!!!!! Mår så dåligt när pinsama saker händer henne för en del saker som händer henne känner jag igen mig så himla mycket! Hur som helst serien är lite overklig för Rae dejtar den här heta killen Finn. I verkliga livet skulle en överviktig aldrig få en så snygg och nice kille. Sorry to say it (Speaking from own experience) större tjejer blir ofta alla bro istället för flickvän. Hon har värdens bästa personlighet och är super rolig men ingen skulle dejta henne eftersom hon inte har en fin kropp. #Mylife
Nä men seriöst. Jag tycker Finn är super söt  så jag fangirlar typ så fort han är med i serien. 
SPOLIER. 
I andra säsongen när hon dejtar honom börjar hon må dåligt eftersom hon inte förstår varför Finn är med henne. Om det var jag skulle jag tänka samma sak,Varför är han med mig när han är super snygg medans jag inte är det. 
Rae är så himla osäker på sin kropp. Hon vill ha sex med Finn men vågar inte klä av sig framför honom. Så hur gör slut med Finn för att slippa klä av sig framför honom. Rae gör hällre slut med en kille som hon älskar en att klä av sig framför honom. Antar att hon är rädd att Finn kommer tycka hennes kropp är ful eller att han kommer inse att han kanske inte vill vara med henne. Så Rae gör slut först innan Finn kan hinna såra henne. Jag vill inte säga att jag är som rae men detta är något jag också skulle kunna göra. Jag skulle inte våga utsätta mig för en sånt scenrio. 
Fast jag skulle ändå vara ego och med det menar jag att jag skulle nog vilja ha killen för mycket för kunna göra slut eller inte ha sex med honom. Det skulle väll ligga där i bakhuvudet  "Varför är han med mig" "Tycker han att jag är ful och fet? "   "Tänk om han blir äcklad av att jag är överviktig". 
 
Det är lite därför jag inte skulle kunna ha ett förhållande just nu är för osäker och behöver bli nöjd med mig själv innan jag vågar lämna ut mig till en annan person. Hur som helst när Rae gjorde slut med Finn *MY HEART BROKE*
nej gud vad less jag blev. I WAS LIKE OMG JUST BE TOGHETER AND FUCK EVERYONE ELSE. Den här scenen broke my heart som sagt. 

 
 
 
Hur som helst.  Love the show Finn och Rae är pretty cute. 
 
 
 

Hahah precis mitt liv




LEKER