Fredag

 
 
 
 
 
 

Bitch face

 

Utkast: Mar. 25, 2014


Snapchatade men gillade hur håret låg hahah tönt

 

swagers (Är inte seriös

 

Ser fan arg ut hahah kul

 
 

Sjunger lily allen och försöker städa

 
 
Sugar nails. Målar Naglar typ hela tiden this day this ones. 
 
 
xoxo
 
 
 

Studenten

 
 
- Köpa biljetter till skivan. Har velat med att köpa för osäker på om jag vill äta med klassen. 
Middagsbiljett alltså. Åh ena sidan roligt att äta med klassen men åh andra sidan är jag super kräsen och maten såg inte så nice ut (Inte så glutenfri heller) Så funderar åter igen om det är värt att betla 380 kr för att äta mat som jag inte är super sugen på.
Jag har fått för höjt levervärde så kan ju inte dricka heller så whats the point. 
 
OCH NU SKIVAN. 
Temat på skivan är typ neon eller nått? wtf sämsta temat  i år. Hatar det så himla mycket tråkigt och vad  kan man göra liksom åhhhh nu har jag neon kläder på mig kul. 
 
Studenten aka flak och sånt kommer bli så himla dyrt 600- 800 kr per person är så oppep på att behöva betala allt det här. Och alla i klassgruppen ( På facebook)  freakar ur och bråkar om varje detalj om studenten orkar inte riktigt med dem! 
Sammanfatting ta studenten kostar pengar (Överaskingen 2 månader innan) Helt seriöst vill inte ta studenten vad ska man göra sen? LIVET BÖRJAR KÄNN INGEN PRESS.
 
 
Hur som helst så har jag fått min studentmössa så det är ju bra antar jag haha! 
Fulaste inpuls bilden för att vissa mimmi  hur min mössa såg ut men fine deal hhahah. 
 
 
XOXO
 

Min helg

Jag måste spendera hela 2 dagar av helgen att rå plugga kul. Någon som vill göra det åt mig vore det nice?1!
I morrn (Fredag) ska jag göra barn teater för  ett dagis! Hoppas det går bra! Kollade på en underbar teater idag. Min vän Amanda var med i det och jag tyckte verkligen att teatern var bäst! Fast då började jag tänka på min egen teater haha och insåg hur barnslig den var. (Är ju ändå barnteater men känns som jag kan göra bättre) 
Vi gör kejsarens nya kläder som barn teater. Hoppas det blir bra även fast jag inte tror det alltså teatern  Det jag gör är inte super rolig  teater ändå barnen kommer ba wtf is this. AJA WHATEVER ÄR BARA TEATER. 
 
För övrig! Skrev jag bästa talet och fick bara E!?  Jag vill ge upp på livet jobbade verkligen hårt och sen säger läraren " Gillade inte din keynote och det var lite för mycket ". Tydligen skulle jag smala av uppgiften så enligt mig gjorde jag det för bra och för mycket för att kunna vara ett tal. Ärligt talat fuck svenska blir less. *rant om svenska har vi hört. 
 
Ärligt ETT E , ETT E sen hör jag att uppgiften inte ens var viktig och att vissa i klassen fick hoppa över den? SÅ VARFÖR I HELVETE KÄMPADE JAG MED DEM! *Caps rage 
Nej men allvarlig det är som gymnasiarbetet man kan ju bara för E varför ska man ens göra det bra eller kämpa med det när man bara får E? 
Aja deal iguess 
 
Damde av min kamera och tog lite ego bilder. Här är en av dem! Grått lila hår inte alls 50+ kris
 
 
welll xoxo
 

nya saker <3

 
 
Köpte även en svart as snygg lång kjol men hittade den inte när jag tog bilder!
 

köpte en cap helt random.

 

Me hitting on you from across the bar

 
 
 

Then high life

 
 

l

 

lördag japp spännande afton

 

womens day

 
 

Utkast: Mar. 06, 2014


lawl

 

thisdat