HLLÅ

 

Stan med bejbsen

 

kände mig söt på denna bild.

Helgen. Mest segat och städat. Skulle pluggat men oh wel

Bio med the girls

Träffade som sagt jossan och vi drog hem till henne och åt nachos! Sedan drog vi in till stan och mötte upp ingrid. 
 
 
Vi såg på hunger games catching fire tillsammans! Filmen var så bra! Jag grätt super mycket (KÄNSLOSAM HAAH). Men Peeta var så gulllig och allmänt snäll #Teampeeta foreverr fuck gale for realz.
ALLA NI MÅSTE SE FILMEN. 
DET VAR SÅ SJUKT BRA HAR FORTFARANDE FEELS 24 TIMMAR SENARE. CRAY
Alltså Josh hutcherson är så himla söt. Celeb crush i think so. *Fangirls* Dies* KOLLA VAD SÖT HAN ÄR. 
 
catching fire ! Bilder från tumblr om nån undrar. 
 
SÅ BÄST 
XOOX

<3

 Jossan och jag var stora torget där folk hade samlats för att hedra transgender personer som förorat sina liv pga av hatbrott. Vi stod där med lyktor och lyssnade på tal.  Tyckte det var bra att dom hade den här minnestunden. Det var fint och hedrade verkligen människorna. Talen var bra och jag blev berörd och så besviken på mänskligheten på samma gång. Varför hatar man så mycket? vad kommer hatet ifrån? Vi hade tyst minut för dem som förlorat sina liv. Alltså på riktigt bara för att man inte förstår/rädd för något måste man inte hata? Jag blir så less att det gått såhär långt. Så många har förlorat sina liv och man får ju anta att det är mer för inte allt rapporteras och vill bara säga att jag tycker det är sjukt att man inte accepterar andra människor och deras val!
Låt folk vara bekväma med sig själva istället för att känna sig tvungen att  identifiera sig som ett kön om dom inte är bekväma med det. Är inte super insatt i hela HBT frågor men sa vad jag tyckte bara!
 

Spännande lördag✸

Ja idag har jag städat och sorterat garderoben. As skönt faktiskt! Har pluggat konstant och det är skönt att göra saker som jag struntat i flera veckor ex. Hitta en ny plånbok eftersom min gick sönder.  Laga ett par byxor som det är hål i. Sätta fast en knapp på en jacka som ramlat av! Förstår ni tankegången? Saker som behövs göras. 
Hade även grymt ont i kroppen efter gymet igår. På ett sätt är det bra för det kändes värt och bra att det gjorde ont är det konstigt haha? Nä men försöker jag att lyfta mina armar ovanför huvudet så dör jag. Så idag har jag villat och städat och lekt med Marilyn. Och haha jag brukar ibland om jag har ett halvfullt glas med  vatten eller nått bara öppna fönstret och hälla ut det för jag bor på landet och kan hälla vatten vad jag vill. Ibland saker eller frukt som blivit gammal kastar jag bara ut i skogen från fönstret. Något jag gör kanske är konstig men jag är bara  lat. Hur som helst så öppnade jah fönstret och hällde ut lite vatten. Sen när jag kolla ner ser jag att någon har ställt en bil där vilket jag just hällde vatten whopsi. Äsch regnar ju på  bilar hela tiden så en sån tragedi är det ju inte! Hur som helst flyttade min säng för att få in den nya kanin buren i mitt rum och med tanke på armvärken som jag hade var det nått av det värsta jag gjort på länge. Försöka  lyfta en säng var verkligen smärtsamt.
 Efter detta så dushade jag gjorde ansikts mask och fotbad! Behövde verkligen bara chilla och göra allmänt girly stuff. Ska nu kolla på Cougar town! PEACE OUT 
Och ja laddar upp  en gammal bild. Vill inte ego trippa eller nått men denna bild. Damn i looked good. 
 
 

Filmer jag vill se

Xmen - Days of futures past.
 
hunnger games 2.
Ska kolla på hunger games på onsdag med ingrid och jossan! Är super taggad!!!!!

at the gym

 

Min fina syster!

I somrars fotade jag min syster på middsommar.  Hon är så fin <3
 

Gammal bild men gillar dem

 

.

 

Yes the fat life is my bf

 

from last weeek

 

xxx

 
 
 

Gym med jossan mitt i natten

 

Halloween.