OCOOL

 
 

Lana

Lana del rey har massa låtar som är "unreleased". Dom är svin bra for realz
 
Vad tycker ni? 

Väntar på PAKET

 var är dem yo. 
 

UPDATE

Har inte på hela sommare  uppdaterat på vad man handlat. Här kommer en liten "lista" om vad man handlat. (YTLIG BRUD.COM) 
Tog nyss bilderna så vissa saker är använda som ni ser. 
förstörda skor ja. 
I våras köpte vita vanliga sneakers och bestämde mig för att tvätta dem och dem blev helt missfärgade. (Nån jävla kartong bit som färgade av sig) så fick något ryck och ritade på dem. 
Hur jag en gör blir dem inte inte rena. Helt less. Orkar inte dom ser så himla äckliga ut. ahahaah vad ska man göraaaaa åt  det. 
 
 
Hur som helst köpte nya vita skor och dem blev smutsiga efter 2 dagar (Var på liseberg). Och jag vet ju att dom inte går och tvätta. lesssssss
 
 
Hur som helst köpte lit billigt smink. Det behöver inte kosta flera mijoner bara det funkar.  När jag var på ekerölinjen köpte jag en ögonbrynspenna för 300 kr så det  jämmnar väll ut sig. 
 
Smycken från Ebay och Uppsala. 
  
 Dessa solbrillor alltså 
 
Denna Ralph Lauren parfym alltså love it. 
 
Sen lite kläder ofc 
 
 
I can see where some money went haha 
 
 

Misslyckandet med löshår

Jag skaffade  löshår för några månader sen. Jag skulle lägga till en silver/lila ton på löshåret så blandade balsam och directions färg. Hur som helst blev det så misslyckad hårförlängningarna blev lila!  hade förmodligen i för mycket directions. Jag blekte då dem igen (Är riktigt hår så ok)  men hur som helst så missade jag tydligen en del för vissa partier i håret var grönt (lila och blekmedel mix typ) så dum som jag är bleker jag det igen och det tar inte så bra vissa partier är fortfarande gröna. Blekte en som blev bra (Blekt 3 gr och det blir hur slitet som helst) rått hår måste nog kasta den slingan. Så nu är färgen hemsk vet inte hur jag ska göra (Spar nog  om jag ska färga någon rolig färg för det täcker ju det gröna men annars ingen aning what to do. Funderar att dra till Rapunzel of sweden och  fixa färga och skaffa ordentliga hårförlängningar men det kostar crika 7 tusen kr så blir önskedröm.   men ändå håret som jag har kostade ju en del. Men oh well You learn by mistakes 
 

but guys tho


Den osäkra framtiden.


Ja i morgon börjar min lillasyster på sitt sista år av gymnasiet. Och eftersom jag själv har tagit studenten har jag ingen skola att gå till. Känns så himla konstigt. Allt jag gjort i senaste 14 åren är att gå till skolan i augusti. Jag känner mig lite rädd och osäker på framtiden. Jag har inget jobb för tillfället jobbade i sommars men inget jobb nu. Jag har inte valt någon högskola eller liknande. Mina två vänner från Guc har flyttat till gammelby (TV och media skola) och jag är lite avundsjuka på dem. Det jag är avundsjuk på att dem har en plan dom vet var dom ska i två år nu. Deras liv börjar om med nya människor och på en ny plats kan inte hjälpa och känna som jag i kvar i Uppsala med samma liv. Sen har vi ju vänner som börjar i universitetet här i Uppsala är avis på dem med. Dom vet också var dem ska! Nu kanske det låter som jag vill gå på universitetet och det är inte så jag menar. Är avis på säkerheten och inte utbildningen. Jag skulle gärna gå på universitet men har inte hittat någon som passar mig. Osäker på vad jag vill ex media skolan (Gammelby) skulle nog har varit as roligt men var ärligt talat inte så sugen på dem. Jag gillar media arbete men är inte en bakom kameran person. Vill vara framför kameran kan också tänka mig att regissera. Men hur ofta blir man regissör? eller hur?
Hur som helst just nu är jag bara hemma och pluggar hårt till körkort. När det är fixat kan jag börja fokusera på jobb. Jag har som sagt inte fått pengar sen studiebidraget och sen 1000 kr av min mamma som en present. Och det jag jobbade i sommars får jag inte förens september. Just nu har jag 16 kr på kortet. Jag är löjligt pank sen kollade man på Saldot och vafan har pengarna gått till?  var på liseberg så  mat och sånt ,3 drinkar, inträdde på bj, 2 hårfärg och gissa vad resten är? BUSS BILJETTER JÄVLA BUSS BILJETTER. Det kostar fan 40 kr för en bussbiljett, 80 kr på en dag framåt tillbaka. SÅ 100 KR PER DAG UNGEFÄR FÖR IBLAND MÅSTE MAN BYTTA BUSS ÅH 20 KR TILL. Capslock för jag är så chockerad. Då bodde jag ju ändå i stan och då cyklade jag överallt under några veckor?! hur som helst jag är så himla pank. Så sammanfattning kan inte träffa några vänner för jag har inga pengar? bara om jag kan få lift med mina päron.
Aja ska dricka min cola nu (Sista colan på länge har inte råd att köpa mer)

 PS lever det ensama livet/fast på landet  


Liseberg




















liseberg

 
 

new glasses

 

Love these babes

 

life

 

,