babby

 
 

Hallows eve

Halloween

.

 

helgen har varit hemsk

 
 
 
 
 
 

Utkast: Oct. 24, 2013


Loneliness

Lyssnar på Paramore – The Only Exception och myser under en filt. Nu skulle det vara nice med en mysig pojke och mysa med men får nöja mig med skolarbete. Lucky me
 
 
 

Höst

 
 
 
 
 
 
 

Nyttig smoothie

Gjorde smoothie. Mango,Jordgubb,Passionsfrukt och apeslin och is.
As smaskigt och nyttigt. 
 BLOD BAD TYP HAHAH
 
Slutresultatet 
 
XOXO
 
 
 
 
 
 
 

X

 
 
 

❋ Kände mig snygg idag ❋

 

Leker med Marilyn

 
 
 
Xoxo
 

Jag var ute idag och fotade! Men åh nått som suger är att min kamera är sönder.  Fokusen  på mitt "vanliga objektiv" är helt fuckat. :(
Men blev lite andra bilder  i alla fall. Kan ta bilder ibland men ibland så funkar det inte? what liksom
 

 
XOXO
 
 
 

☂ HÖST☂

Nu är det höst igen! Med hösten kommer fina löv och fina träd men även kyla,blåst och regn så lite upps and downs. Men en pro är att jag kan åter igen sitta och mysa i mina mysiga stora tröjor. Hoppas på att det blir bättre väder i morgon så jag kan fota ute! 
XOXO

Stockholm = OSMIDIG DAG

Hej.  Liten uppdatering om vad som händer. 
 
I tisdags åkte jag till stockholm  med Mimmi. Jag skulle intervjua ägaren av Friends of Adam (Glutenfritt cafe) eftersom jag  håller på med ett radio uppdrag om glutenallergi. 
När jag började intervjua så gick allt bra. Även om jag kom av mig lite för att jag var nervös och hade typ glömt alla frågor jag skulle ställa. Men sen när Mimmi och jag kommer ut ur cafet och lyssnar på inspelingen så är den borta? Fast den tydligen spelade in tidigare. Jag blev då så trött! Vi ringde våran lärare och frågade om vad det var för fel. Uppenbarligen hade vi gjort och något tekniskt fel på H2an. H2an är inspelingens saken. haha saken sofisikerat sagt. Hur som helst jag gick gå in igen och intervjua igen. Stelt var det! Men chefen där var förstånde! Men när jag började  interjuven  igen så blev det fel på H2an igen. Det stor Error på skärmen och den stängdes av jag startar om dem och börjar spela in. Så fick ungefär 75 % av intervjuven med. Ärligt talat var hela dagen så sjukt oflytt. Vi sökte oss till andra cafer men då hade dem slutat serverat glutenfritt så där blev det inget inspelat. Vi gick då till en pizzeria som det ryckades om  att den serverade glutenfritt men den var stängd även fast det stod på dörren öppet 11-21 vilken den uppenbarligen inte var. Så vi var i stockholm trötta och bittra naja okej mest jag Mimmi den jäkeln hade nog rolig och fick mycket material till sin radio uppdrag eftersom hon gjorde om mitt uppdrag i stockholm. 
Sen gick jag till shock köpte hårfärg och sen drog jag hem. 
Skulle från början träna med Jossan men pga av trötthet blev det bara en promenad. Jag var ute med Jossan i flera timmar. Vi lekte på lekplatser och hade allämt trevligt. Jag sov hos Jossan och  fick sovmorgon eftersom hon bor i stan. Nästa dag alltså onsdag så efter jag lämnat Josefines hus så möter jag upp med min syster som har med sig min ipad och kläder. Jag tar kassen från henne och går kanske 11 steg inann handtaget på kassen går sönder och såklart  så ramlar ipaden ur och går sönder. Hela skärmen crashad. Bra start på en  bra dag (IRONI GRABBAR).
Sen blir det världens oflyt. En lektion blir inställd,missar bussen,tappar nyckel till skåpet även hände massa annat onödigt och bidragande till en dålig dag men kommer  inte ihåg vad det var. 
Åh juste i måndags skrev jag en uppgift om kina och trodde jag hade skickat den precis före 12. Skickade och sen la jag mig och sov av uppmattning. Vaknar up och läser min mail. " Urkund error försök skicka igen" Då har inte uppgiften ens skickas. Jag blev då ännu tröttare och skickade hela uppgiften en dag för sent som sagt oflyt
oflyt
 
Well xoxo 

Lördag

Ska städa, Plugga och träna.  hoppas jag

Jag och min käraste kanin Marilyn

 XOXO 
 

Jessi och jag skaffade kaniner

Den vita är min och heter Marilyn. Hon är förtillället är hon lite rädd och nervös. Försöker få henne att känna sig hemma men det är svårt. HUR BLIR MAN BFF MED KANINER? PLEASE TELL ME HOW. 
 
 
 
denna kaninen är jessicas 
well xoxo
 
 

Outfit !

 
 
 

healthylife

 

me and my cat

 

.